CURSA ANULADA PEL COVID-19 US ESPEREM L'ANY VINENT!

Com ja sabeu la nostra prioritat és que gaudiu d'un fantàstic cap de setmana de muntanya i solidaritat.

Tenint en compte les recomanacions derivades de l'epidèmia del COVID-19, des de Bombers amb Causa coordinadament amb Bombers i l' Ajuntament de Cercs, per tal de poder garantir unes condicions normals de salut pública hem decidit ANULAR DEFINITIVAMENT LA CURSA D'ENGUANY. Us esperem els dies 1 i 2 / 05 / 2021.

 

Disculpeu les molèsties.

Imatges cedides per Dron Shoot

NOVETATS A LA IV EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA BOMBERS AMB CAUSA AQUEST ANY VE CARREGADA DE NOVETATS:

Com ja sebeu estem preparant la 4a edició de la Cursa de Muntanya Bombers amb Causa, us presentem les novetats:  

Seguretat:

- Enguany gràcies a Rescuecenter 112 i a SCHILLER disposarem de cardioprotecció a diferents punts estratègics del recorregut.

- Ambulància SEM

Medi ambient:

- Volem una cursa sostenible, per aquest motiu NO hi haurà gots de plàstic als controls cada corredor haurà de portar la seva ampolla o veure d'un meravellos càntir.

 Altres novetats:

Aquest any s'ha creat amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà la Copa Trail Running del Berguedà, una copa que consta de 8 curses de la comarca i en som una d'elles, concretament els participants de la cursa llarga puntuaran a la Copa, així com les curses infatils també puntuarán per la copa. Es un orgull per nosaltres formar part d'aquesta lliga. Podreu trobar tota la informació de la copa i de les altres curses a clicant aquí.

 Millores a la cursa:

- Un dels nostres objectius és trenir un impacte mínim al medi, ens agrada gaudir-ne però sense malmetre'l, per aquest motiu aquest any NO hi haurà gots de plàstic. Recordeu a portar el vostre bidó.

- Millora del recorregut de la cursa llarga, volem que el corredor gaudeixi de bones vistes i amb aquesta finalitat hem fet petites modificacions al tram dels cingles, hi haurà més recorregut seguint els cingles, fet que de ben segur us farà gaudir d'un dels balcons de Catalunya, podeu visualitzar el track ( provisional) a l'apartat RECORREGUTS.

- Per tal que tothom pugui gaudir d'un dia d'esport en família hem afegit un tercer circuit, EL FORAT DELS CONILLS, una ruta de canicross permanent marcada pels nostres amics dels Correcamins de Cercs que us permetrà gaudir d'un dia a la natura amb un esforç molt petit, aquest circuit es pot fer perfectament caminant amb tota la familia, te una distància de 5km i el preu de la inscripció és de 8€. Els que feu la caminada no tindreu la samarreta que tenen els corredors però si que tindreu l'esmorzar a la plaça igual que els participants a les dues curses. Podreu visualitzar el track a l'apartat RECORREGUTS.

- Cursa curta, no hi ha cap canvi en aquesta cursa, el temps per realitzar-la és de 3:30h. 

- Curses infantils, els recorreguts serán homologats per la Copa Trail Running del Berguedà, el format serà el mateix, oberta a totes les nenes i nens que ho desitgin i totalment gratuïta.


Foto: Rosa Castilla

Foto: Dronecam.cat