Reglament Cursa Bombers amb Causa 2021

Article 1. La cursa

(1.1) La Cursa Bombers amb Causa és una cursa per muntanya amb dos recorreguts diferenciats, un de 22,88km, 1.609 m de desnivell positiu i 1.609 m de desnivell negatiu i un segon recorregut, que també és podrà realitzar caminant, de 10km, 597m de desnivell positiu i 597 de desnivell negatiu i que tindrà lloc el primer diumenge de maig. Els organitzadors de l’esdeveniment són l'ACE Bombers amb Causa, Bombers de la Generalitat de Catalunya-Departament d’Interior i Ajuntament de Cercs . La prova té sortida i arribada a Sant Jordi de Cercs (Barcelona). L’objectiu de la cursa es recaptar fons per al projecte Calendari Solidari Bombers amb Causa, i el preu integre de la inscripció es destina a aquest projecte.

(1.2) El dia 1 de maig 2021 s'inicia el format "virtual" que finalitza el dia 1 de novembre de 2021

 

Article 2. Responsabilitat

Durant tot l’esdeveniment l’organitzador farà tots els possibles per no malmetre el medi ambient i que l’impacte de la cursa al territori sigui el mínim. 

Article 3. Inscripcions

(3.1) No hi ha límit de places. Es podran adquirir exclusivament a través de la web www.cursabombersambcausa.org .Qualsevol canvi serà anunciat a través de la web oficial de l’esdeveniment. El preu de la inscripció a qualsevol de les curses està indicat a l'apartat "inscripcions" de la web.

(3.2) Data límit d’inscripció. 15 d'Octubre de 2021.

(3.3) Pagament. El pagament de la inscripció només es podrà realitzar mitjançant targeta de crèdit o dèbit. No s’acceptaran altres tipus de pagament.

(3.4) Comprovació de la inscripció. Una vegada realitzada la inscripció s’enviarà un correu de confirmació de la inscripció i s’apareixerà automàticament a la llista d’inscrits.

(3.5) Declaració del corredor. Al validar la inscripció s’ accepta el present reglament i s’eximeix a l’organitzador de l’esdeveniment la responsabilitat en cas d’accident o de danys propis o a tercer abans, durant o després de la competició.

Article 4. Devolució de la inscripció

Un cop acceptada la inscripció, no se’n retornarà l’import.

Article 5. Recollida del dorsal 

Un cop formalitzada la inscripció el corredor rebrà un enllaç on podrà formalitzar el dorsal.

Article 6. Recorregut

Els recorreguts "al meu aire" estarán penjats a la web amb un track de l'aplicació Wikiloc.

Els recorreguts "d'estar per casa" és el mateix participant que decideix on fer la cursa.

Article 7. Responsabilitats i obligacions dels participants.

(7.1) El sol fet de participar a la cursa representa l’acceptació del present reglament, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

(7.2) L’organització no es fa responsable dels danys o qualsevol altre perjudici que la participació de la cursa pugui ocasionar als inscrits.

(7.3) Tots els participants tenen l’obligació de:

• Tenir l’estat físic i els coneixements teòrics/pràctics necessaris per a la realització de la cursa.

• Tenir l’equip i material adient per a la realització de la cursa.

Article 8. Serveis

La modalitat virtual de l'edició 2021 NO disposa de cap mena de servei.

Article 9. Premis

La modalitat virtual de l'edició 2021 NO entregarà ni premis als 3 primers classificats ni obsequis als participants.