Reglament Cursa Bombers amb Causa 2022

Article 1. La cursa

(1.1) La Cursa Bombers amb Causa és una cursa per muntanya amb dos recorreguts diferenciats, un de 22 km, 1.000 m de desnivell positiu i 1.000 m de desnivell negatiu i un segon recorregut, que també és podrà realitzar caminant, de 10km, 500 m de desnivell positiu i 500 de desnivell negatiu i que tindrà lloc els dia 29 de  maig. Els organitzadors de l’esdeveniment són l'ACE Bombers amb Causa, Bombers de la Generalitat de Catalunya-Departament d’Interior i Ajuntament de Ribes de Freser . La prova té sortida i arribada a Ribes de Freser (Girona). L’objectiu de la cursa és recaptar fons per al projecte Calendari Solidari Bombers amb Causa, i el preu integre de la inscripció es destina a aquest projecte.

Article 2. Responsabilitat

Durant tot l’esdeveniment l’organitzador farà tots els possibles per no malmetre el medi ambient i que l’impacte de la cursa al territori sigui el mínim. 

Article 3. Inscripcions

(3.1) No hi ha límit de places. Es podran adquirir exclusivament a través de la web www.cursabombersambcausa.org .Qualsevol canvi serà anunciat a través de la web oficial de l’esdeveniment. El preu de la inscripció a qualsevol de les curses està indicat a l'apartat "inscripcions" de la web.

(3.2) Data límit d’inscripció: 23 de maig de 2022.

(3.3) Pagament. El pagament de la inscripció només es podrà realitzar mitjançant targeta de crèdit o dèbit. No s’acceptaran altres tipus de pagament.

(3.4) Comprovació de la inscripció: Una vegada realitzada la inscripció s’enviarà un correu de confirmació i s’apareixerà automàticament a la llista d’inscrits.

(3.5) Declaració del corredor: Al validar la inscripció s’ accepta el present reglament i s’eximeix a l’organitzador de l’esdeveniment la responsabilitat en cas d’accident o de danys propis o a tercer abans, durant o després de la competició.

Article 4. Devolució de la inscripció

Un cop acceptada la inscripció, no se’n retornarà l’import.

Article 5. Recollida del dorsal 

La recollida del dorsal serà el dissabte dia 28 de 16-19 hores i el mateix dia de la cursa de 8-9:30 hores.

Article 6. Recorregut

Els recorreguts estaran penjats a la web amb un track de l'aplicació Wikiloc.

Article 7. Responsabilitats i obligacions dels participants.

(7.1) El sol fet de participar a la cursa representa l’acceptació del present reglament, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

(7.2) L’organització no es fa responsable dels danys o qualsevol altre perjudici que la participació de la cursa pugui ocasionar als inscrits.

(7.3) Tots els participants tenen l’obligació de:

• Tenir l’estat físic i els coneixements teòrics/pràctics necessaris per a la realització de la cursa.

• Tenir l’equip i material adient per a la realització de la cursa.

Article 8. Serveis

Dos avituallaments durant el recorregut per a la cursa llarga i un avituallament durant el recorregut per  a la cursa curta.

Tots els paricipants tindran esmorzar a l'arribada.

Es disposarà de serveis de dutxes i quiromassatgistes a l'arribada.

Article 9. Premis

Hi haurà premis per als 3 primers participants de la categoria absoluta tant femenina com masculina.