Aquest any ens sumem a la campanya dels nostres amics de Ginkgo APAC Berga, "Els teus contes compten per la investigació del càncer infantil" on recollirem llibres infantils i juvenils que Ginkgo vendrà i amb els diners obtinguts es destinarán a la investigacó del cáncer infantil. Us animem a portar els vostres llibres!!

Un altre element de la nostra cursa és la Solidaritat 2.0, tots els productes que sobrin dels abituallaments ( fruita, aigua, begudes...) serán entregats a Càritas Berga per tal que ells en donin sortida a qui més ho necessiti.

El mateix dia de la prova també voldrem contribuïr a augmentar les reserves de sang i captar donants de medul·la òssia.

Durant el matí de diumenge ens acompanyarà el Banc de Sang perquè qui ho desitgi ( exceptuant els corredors degut a l'esforç que hauran fet) pugui fer donació de sang.

Qui vulgui ser donant de medul·la òssia podrà entregar els documents cumplimentats i signats que trobareu a la web de la Fundació Josep Carreras al personal del Banc de Sang que els recolliran i juntament amb un tub per l'analitica de compatibilitat la llirarán a la Fundació. En aquest cas els corredors si que podrán ser donants de medul·la òssia ja que la mostra de sang es petita per fer l'analitica. 

 

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!!!